Velkommen til Aalborg Universitet

Kære nye studerende

Velkommen til dit første semester på Aalborg Universitet. Vi glæder os til at byde dig velkommen i et studiemiljø fyldt med dynamik, kreativitet og faglig fordybelse.

DIN FØRSTE STUDIEDAG ER mandag DEN 3. SEPTEMBER 2018

Vi vil gerne være med at at gøre dagen til noget helt særligt. Dagen forløber i tre etaper.

Første etape starter ved Honnørkajen i Aalborg centrum kl. 8.30, hvor Studentersamfundet er vært for fælles morgenkaffe. Til morgenkaffen vil du blive taget imod af tutorer (ældre studerende) fra dit nye studium. Efter morgenkaffen følges I i samlet flok til Aalborg Kongres & Kultur Center til den officielle velkomst - Immatrikulationen.

Immatrikulationen starter kl. 10.00 i Aalborg Kongres & Kultur Center, hvor du og dine nye medstuderende vil blive budt officielt velkommen af både rektor Per Michael Johansen, Aalborgs borgmester Thomas Kastrup-Larsen samt Studentersamfundet.

Efter den officielle velkomst vil dine tutorer følge dig og dine medstuderende til mødestedet for dit nye studie, hvor tredje og sidste etape af din studiestartsdag fortsætter med præsentationer og rundvisninger på studiet. For de studerende, der efter Immatrikulationen skal ud på campus i Aalborg Øst, kører der gratis busser i pendulfart, så længe behovet er der.

Kickstart dit studium med årets største fest 7. september

Om aftenen den 7. september holder Studentersamfundet en kæmpe Studiestartsfest for alle AAU's nye bachelor- og kandidatstuderende med fælles aftensmad og billige drikkevarer. Glæd dig til lækker mad, godt selskab og festlig musik.

Nærmere information kommer snart her på siden.

IT-klar til studiestart

Før du møder op til din først studiedag, er det en god ide at du er IT-klar. Se vores videoer om Wi-Fi, AAUcard, print og Moodle: 

Kom i gang med IT