Studiestart

Innovation og Digitalisering

 • Velkommen til Bacheloruddannelsen i Innovation og Digitalisering  Kære studerende i Innovation og Digitalisering
  Vi glæder os til at møde dig og byde dig velkommen til tre spændende, udfordrende og lærerige år på Bacheloruddannelsen i Innovation og Digitalisering. I daglig tale forkortet til BID.

  Det er vigtigt, at du indtil studiestart løbende holder dig opdateret på denne side, da der kan komme nye informationer. Program for studiestartsdagen følger.

  Mandag den 29. august afholder studiet førstudiestartsdag, hvor I lærer lidt om studiet, campus og hinanden før den officielle studiestart den 1. september. Program for førstudiestartsdagen følger

  Apps på AAU
  Du kan gøre dit studieliv nemmere ved at brugede forskellige AAUs apps


  Studenterstudievejleder

  Ida Linneberg og Mathilde Aakjær Sørensen
  Tlf.: 9940 8045
  E-mail: admsamf-studvejl@dps.aau.dk
  Fibigerstræde 5, lokale 11
  Træffetid: Tirsdag kl. 12.00-14.00 og fredag kl. 10.00-12.00
    • Tjekliste

  bekræft studieplads

  Du skal aktivt bekræfte din studieplads på Unistart.aau.dk senest den 5. august. Ellers mister du pladsen.

  bestil studiekort

  På AAU kaldes dit studiekort for AAU card. Du skal bruge dit AAUcard som ID-kort under din studietid. Bestil dit AAUcard i god tid inden studiestart for at det er klart til brug. Når du ikke at bestille AAUcard inden studiestart kan du selvfølgelig altid nå det efter studiestart, men forvent, at der kan gå længere tid inden kortet er klart til afhentning. AAUcard er adgangskort til universitetsbygninger i Aalborg, Esbjerg og København, lånerkort til universitetsbibliotek m.m. Du bestiller dit AAUcard på unistart.aau.dk.

  Tilgå studiemail

  Du får automatisk en mail med informationer om din nye AAU-mail, når du har accepteret din studieplads i Unistart. Du skal benytte din nye AAU-mail under hele din studietid. Al kommunikation fra universitetet til dig vil fremover blive sendt til denne mailadresse. Din AAU-mail og tilhørende adgangskode bruges også til forskellige IT-systemer på Universitetet.

  LOGIN I MOODLE

  Moodle er AAU's virtuelle læringsmiljø, hvor du kan finde dit skema, kurser, kursusmaterialer og andet relevant kursusinformation. Det er vigtigt, at du er opdateret på informationen på Moodle, da det er her din underviser kommunikerer om kursusgange mm. Du logger på Moodle med din AAU-mail og adgangskode.

  Det meste information fra Moodle kan også tilgås i AAU Student app, bl.a. skema og kursusinformation. Ændringer på Moodle bliver også vist i AAU Student.

  Søg SU

  Du kan tidligst en måned før studiestart søge om SU. Du skal søge SU via minSU på su.dk. Din ansøgning om SU vil først blive behandlet når du har bekræftet din studieplads i Unistart.

  Tjek bogliste

  Boglisten fra dit nye studie er typisk tilgængelig i intrasystemet Moodle 14 dage før studiestart. Du kan tilgå Moodle, når du har fået tildelt din AAU-mail. Moodle kan tilgås på moodle.aau.dk.

  Hent AAU Student

  AAU Student er en app til dig, som er studerende på AAU. Appen giver dig hurtig adgang til de vigtigste og mest relevante informationer for dit studieliv på AAU, såsom skema og kursusliste og kan samtidig abonnere på studierelevante nyheds- og eventkanaler. Du får også adgang til studieteknikker, som kan hjælpe dig til at få overblik over dit studieliv.

  AAU Student kan hentes i App Store og Google Play.

  Hent AAU Map

  AAU Map gør det nemt for dig at finde vej til undervisningslokaler, studiearbejdspladser, kantiner, biblioteker og andre faciliteter på Aalborg Universitet. Du skal blot benytte søgefunktionen og lade app’en guide dig til den valgte adresse eller lokale.

  AAU Map kan hentes i App Store og Google Play.

  Søg Specialpædagogisk støtte (SPS)

  Hvis du har en funktionsnedsættelse i form af et fysisk handicap, en psykisk eller neurologisk lidelse eller er ordblind, har du mulighed for at søge om hjælpemidler og støtte. Husk at du skal søge igen, selvom du har modtaget SPS på tidligere uddannelse. Du kan søge specialpædagogisk støtte her. • Studiets program på studiestartsdagen

  Se velkomstbrev. • De studerende fortæller  Nedenfor kan du møde Simon, der læser Innovation og Digitalisering. Han har sammen med sin gruppe undersøgt digital undervisning på Gistrup Skole under corona-nedlukningen, og han fortæller her om deres projekt og resultater.

   

  Du kan også høre flere studerende fortælle her. • Materialer til 1. semester

  Moodle er AAU’s virtuelle læringsmiljø, hvor du kan finde dine kurser, kursusmaterialer og andet relevant kursusinformation. Det er vigtigt, at du er opdateret på informationen på Moodle, da det er her din underviser kommunikerer om kursusgange mm. Moodle er også stedet, du kan se dit skema. Vedr. login, se venligst mere på ITS hjemmeside. • Brushup Matematik

  Er du optaget på en uddannelse, der kræver matematik på A- eller B-niveau, har Aalborg Universitet oprettet et kursus i august, som vi opfordrer dig til at følge, så du kan blive klædt bedst muligt på til at gennemføre uddannelsen.

  Du får mulighed for at få genopfrisket og trænet de matematiske begreber og udviklet en sikkerhed i det matematiske håndværk inden studiestart.

  Brush-up kurset kommer i to versioner med samme indhold; Intensiv og Flex.

  Brush-up Intensiv er et sammenhængende 8 dages fuldtidskursus, hvor du møder ind på universitetet i enten Aalborg, Esbjerg eller København.
  Brush-up Flex afvikles over tre uger, hvor du har mulighed for at deltage i hele kurset eller de dele af kurset, du har behov for. Du kan deltage i Flex online, og i Aalborg kan du desuden møde fysisk frem på universitetet.

  Brush-up kurserne giver dig også mulighed for at snuse til universitetslivet og møde medstuderende inden studiestart. Du placeres i en mindre gruppe til opgaveregning, hvor du så vidt muligt sidder med andre, der skal starte på samme uddannelse som dig.

  Læs mere om brush-up. • Studiets placering

  Aalborg Universitet

  Fibigerstræde 3

  9220 Aalborg Øst


 • Dine Studiesekretærer

  Susanne Kildahl Hansen

  kildahl@id.aau.dk

  Tlf.

  99408105

 • Dine tutorkoordinatorer

  Freja Sørensen Viertel

  fgsa19@student.aau.dk

  Nick Højgaard Rohde

  nrohde18@student.aau.dk

Beskeder fra studiet


Se velkomstbrev.


Mød dine medstuderende

Facebookgruppen for dit studie er ofte et rigtig godt sted at starte, hvis du vil møde dine medstuderende og tutorer.

Join dit studie på Facebook