Studiestart

International virksomhedskommunikation, engelsk

 • Velkommen til International Virksomhedskommunikation i Engelsk  Kære nye studerende

  Velkommen til dit første semester på bacheloruddannelsen i International Virksomhedskommunikation i Engelsk.

  På vores kommunikationsforum Moodle, www.moodle.aau.dk, vil du senest fra den 15. august kunne logge ind og finde semesterplaner, boglister og andre nødvendige informationer.

  Moodle er det sted, hvor undervisere og studiesekretærer formidler information til de studerende. Her finder du alle studierelevante oplysninger som fx kalender, skemaer, kursusbeskrivelser og kursuslitteratur, eksamen samt information om studierelaterede aktiviteter og arrangementer.

  Moodle er webbaseret, hvilket bl.a. betyder, at du kan tilgå det hvor som helst og når som helst, når blot du har adgang til internettet. Du kan altid kontakte din studiesekretær eller studievejleder via Moodle.

  For at logge ind i Moodle, skal du bruge din AAU studentmailadresse, som du har fået oplyst i UniStart.

  Brugernavnet til Moodle: din AAU studentmailadresse.
  Adgangskode til Moodle: den adgangskode, der hører til din AAU studentmailadresse.

  Studiestart

  Alle nye studerende på International Virksomhedskommunikation, Engelsk starter onsdag den 1 september 2020. Dine tutorer vil være der til at tage imod dig og guide dig rundt.

  Vi ønsker dig en rigtig god studiestart og glæder os til at tage imod dig den 1. september :-)

  Venlig hilsen

  Studienævnet for International Virksomhedskommunikation

  Koordinator på 1. semester

  David Stevens
  Mail: stevens@hum.aau.dk

  Din Studievejledning

  Janni Bergmann Lodberg
  Kroghstræde 3, lok. 3.123
  9220 Aalborg Ø.
  Telefon 9940 9201
  Mail: studvejl-siv@hum.aau.dk  • Tjekliste

  bekræft studieplads

  Du skal aktivt bekræfte din studieplads på Unistart.aau.dk senest den 5. august. Ellers mister du pladsen.

  bestil studiekort

  På AAU kaldes dit studiekort for AAU card. Du skal bruge dit AAUcard som ID-kort under din studietid. Bestil dit AAUcard i god tid inden studiestart for at det er klart til brug. Når du ikke at bestille AAUcard inden studiestart kan du selvfølgelig altid nå det efter studiestart, men forvent, at der kan gå længere tid inden kortet er klart til afhentning. AAUcard er adgangskort til universitetsbygninger i Aalborg, Esbjerg og København, lånerkort til universitetsbibliotek m.m. Du bestiller dit AAUcard på unistart.aau.dk.

  Tilgå studiemail

  Du får automatisk en mail med informationer om din nye AAU-mail, når du har accepteret din studieplads i Unistart. Du skal benytte din nye AAU-mail under hele din studietid. Al kommunikation fra universitetet til dig vil fremover blive sendt til denne mailadresse. Din AAU-mail og tilhørende adgangskode bruges også til forskellige IT-systemer på Universitetet.

  LOGIN I MOODLE

  Moodle er AAU's virtuelle læringsmiljø, hvor du kan finde dit skema, kurser, kursusmaterialer og andet relevant kursusinformation. Det er vigtigt, at du er opdateret på informationen på Moodle, da det er her din underviser kommunikerer om kursusgange mm. Du logger på Moodle med din AAU-mail og adgangskode.

  Det meste information fra Moodle kan også tilgås i AAU Student app, bl.a. skema og kursusinformation. Ændringer på Moodle bliver også vist i AAU Student.

  Søg SU

  Du kan tidligst en måned før studiestart søge om SU. Du skal søge SU via minSU på su.dk. Din ansøgning om SU vil først blive behandlet når du har bekræftet din studieplads i Unistart.

  Tjek bogliste

  Boglisten fra dit nye studie er typisk tilgængelig i intrasystemet Moodle 14 dage før studiestart. Du kan tilgå Moodle, når du har fået tildelt din AAU-mail. Moodle kan tilgås på moodle.aau.dk.

  Hent AAU Student

  AAU Student er en app til dig, som er studerende på AAU. Appen giver dig hurtig adgang til de vigtigste og mest relevante informationer for dit studieliv på AAU, såsom skema og kursusliste og kan samtidig abonnere på studierelevante nyheds- og eventkanaler. Du får også adgang til studieteknikker, som kan hjælpe dig til at få overblik over dit studieliv.

  AAU Student kan hentes i App Store og Google Play.

  Hent AAU Map

  AAU Map gør det nemt for dig at finde vej til undervisningslokaler, studiearbejdspladser, kantiner, biblioteker og andre faciliteter på Aalborg Universitet. Du skal blot benytte søgefunktionen og lade app’en guide dig til den valgte adresse eller lokale.

  AAU Map kan hentes i App Store og Google Play.

  Søg Specialpædagogisk støtte (SPS)

  Hvis du har en funktionsnedsættelse i form af et fysisk handicap, en psykisk eller neurologisk lidelse eller er ordblind, har du mulighed for at søge om hjælpemidler og støtte. Husk at du skal søge igen, selvom du har modtaget SPS på tidligere uddannelse. Du kan søge specialpædagogisk støtte her. • Studiets program på studiestartsdagen

  FÆLLES STUDIESTART 1. SEPTEMBER 2022 PÅ HONNØRKAJEN I AALBORG

  Kl. 08.30-09.00: Morgenmad
  Kl. 09.00-09.10: Studenterpræsten med kor indbyder til morgensang
  Kl. 09.10-09.25: Velkomst ved prorektor Anne Marie Kanstrup
  Kl. 09.25-09.35: Velkomst ved Aalborgs borgmester Thomas Kastrup-Larsen
  Kl. 09.35-09.45: Indslag af Studentersamfundet ved formand Nicoline Katherina Vinding Munk og studenterpolitisk ordfører Sebastian Hoff
  Kl. 09.45-09.50: Prorektor afrunder arrangementet
  Kl. 09.50: Afgang fra Honnørkajen

  Tutorerne leder herefter de studerende til deres respektive mødesteder. For studerende til campus i Aalborg Øst indsættes busser i pendulfart så længe, der er behov. Øvrige studerende føres af tutorerne til uddannelsesstederne i midtbyen. • De studerende fortæller • Materialer til 1. semester

  Siden opdateres løbende med velkomstbreve, bogliste mv.

  Velkomstbrev fra din koordinator på 1. semester, David Stevens

  Velkomstbrev fra dine tutorer på 1. semester

  Velkomstbrev fra din studievejleder, Janni Bergmann Lodberg

  Bogliste for International Virksomhedskommunikation 1. semester

  Introduktionsvideo til SIV-studiet

  Virtuelt åbent hus

  Inden studiestart holder din koordinator, David Stevens, et virtuelt åbent hus-møde for nye studerende i Zoom. Her kan du få svar på spørgsmål om studiet og studiestarten. Link til virtuelt åbent hus for SIV (følger)


  Hjælp til studieteknik

  På Studievejledningens hjemmeside finder du en masse informationer om studieteknik og øvelser, du kan lave: https://www.aau.dk/uddannelser/studievejledning/vejledning/studieteknik/

  Siderne indeholder tekster om ”traditionel” studieteknik som notatteknik, skriveteknik m.v., samt tekster, der handler om motivation, prioritering af tid, gode studievaner osv. • Studiets placering

  Aalborg Universitet

  Kroghstræde 3

  9220 Aalborg Øst


 • Dine Studiesekretærer

  Karina Ørskov Kristiansen

  karina@ikl.aau.dk

  Tlf.

  99409153

 • Dine tutorkoordinatorer

  Josefine Linn Poulsen

  jlpo17@student.aau.dk

Mød dine medstuderende

Facebookgruppen for dit studie er ofte et rigtig godt sted at starte, hvis du vil møde dine medstuderende og tutorer.

Join dit studie på Facebook