Studiestart

Socialrådgiver

 • Velkommen til Socialrådgiveruddannelsen  Vi glæder os til at byde dig velkommen, og håber du får en fantastisk studiestart. I løbet af din studietid er der en masse faglige såvel som sociale tilbud til dig som studerende.Vi har samlet de vigtigste informationer om din studiestart på siden her.

  Studenterstudievejleder

  Lina Skov
  E-mail: soc-studvejl@socsci.aau.dk
  Kroghstræde 7, rum 48 (i forhallen)
  9220 Aalborg Ø
    • Tjekliste

  bekræft studieplads

  Du skal aktivt bekræfte din studieplads på Unistart.aau.dk senest den 5. august. Ellers mister du pladsen.

  bestil studiekort

  På AAU kaldes dit studiekort for AAU card. Du skal bruge dit AAUcard som ID-kort under din studietid. Bestil dit AAUcard i god tid inden studiestart for at det er klart til brug. Når du ikke at bestille AAUcard inden studiestart kan du selvfølgelig altid nå det efter studiestart, men forvent, at der kan gå længere tid inden kortet er klart til afhentning. AAUcard er adgangskort til universitetsbygninger i Aalborg, Esbjerg og København, lånerkort til universitetsbibliotek m.m. Du bestiller dit AAUcard på unistart.aau.dk.

  Tilgå studiemail

  Du får automatisk en mail med informationer om din nye AAU-mail, når du har accepteret din studieplads i Unistart. Du skal benytte din nye AAU-mail under hele din studietid. Al kommunikation fra universitetet til dig vil fremover blive sendt til denne mailadresse. Din AAU-mail og tilhørende adgangskode bruges også til forskellige IT-systemer på Universitetet.

  LOGIN I MOODLE

  Moodle er AAU's virtuelle læringsmiljø, hvor du kan finde dit skema, kurser, kursusmaterialer og andet relevant kursusinformation. Det er vigtigt, at du er opdateret på informationen på Moodle, da det er her din underviser kommunikerer om kursusgange mm. Du logger på Moodle med din AAU-mail og adgangskode.

  Det meste information fra Moodle kan også tilgås i AAU Student app, bl.a. skema og kursusinformation. Ændringer på Moodle bliver også vist i AAU Student.

  Søg SU

  Du kan tidligst en måned før studiestart søge om SU. Du skal søge SU via minSU på su.dk. Din ansøgning om SU vil først blive behandlet når du har bekræftet din studieplads i Unistart.

  Tjek bogliste

  Boglisten fra dit nye studie er typisk tilgængelig i intrasystemet Moodle 14 dage før studiestart. Du kan tilgå Moodle, når du har fået tildelt din AAU-mail. Moodle kan tilgås på moodle.aau.dk.

  Hent AAU Student

  AAU Student er en app til dig, som er studerende på AAU. Appen giver dig hurtig adgang til de vigtigste og mest relevante informationer for dit studieliv på AAU, såsom skema og kursusliste og kan samtidig abonnere på studierelevante nyheds- og eventkanaler. Du får også adgang til studieteknikker, som kan hjælpe dig til at få overblik over dit studieliv.

  AAU Student kan hentes i App Store og Google Play.

  Hent AAU Map

  AAU Map gør det nemt for dig at finde vej til undervisningslokaler, studiearbejdspladser, kantiner, biblioteker og andre faciliteter på Aalborg Universitet. Du skal blot benytte søgefunktionen og lade app’en guide dig til den valgte adresse eller lokale.

  AAU Map kan hentes i App Store og Google Play.

  Søg Specialpædagogisk støtte (SPS)

  Hvis du har en funktionsnedsættelse i form af et fysisk handicap, en psykisk eller neurologisk lidelse eller er ordblind, har du mulighed for at søge om hjælpemidler og støtte. Husk at du skal søge igen, selvom du har modtaget SPS på tidligere uddannelse. Du kan søge specialpædagogisk støtte her. • Studiets program på studiestartsdagen

  Opdateres senere • Materialer til 1. semester

  Moodle er AAU’s virtuelle læringsmiljø, hvor du kan finde dine kurser, kursusmaterialer og andet relevant kursusinformation. Det er vigtigt, at du er opdateret på informationen på Moodle, da det er her din underviser kommunikerer om kursusgange mm. Moodle er også stedet, du kan se dit skema. Vedr. login, se venligst mere på ITS hjemmeside. • Studiets placering

  Aalborg Universitet

  Sekretariatet: Fibigerstræde 5, 9220 Aalborg Øst - Undervisere: Kroghstræde 7, 9220 Aalborg Øst

  9220 Aalborg Ø


 • Dine Studiesekretærer

  Anna Dybdahl Sørensen

  andyso@id.aau.dk

  Tlf.

  99403235

 • Dine tutorkoordinatorer

  Rune Dau Larsen

  rdla19@student.aau.dk

  Laura Abha Dyreberg Pedersen

  ladp20@student.aau.dk

Beskeder fra studiet


Hej! Vi glæder os til at byde jer velkommen på Socialrådgiverstudiet. Vi vil i fællesskab med vores forrygende hold af tutorer, sørge for at I får en tryg og sjov studiestart med alle de fornødne praktiske informationer, og rig mulighed for at skabe gode relationer.


Mød dine medstuderende

Facebookgruppen for dit studie er ofte et rigtig godt sted at starte, hvis du vil møde dine medstuderende og tutorer.

Join dit studie på Facebook