Velkommen til Aalborg Universitet

Kære nye studerende

Velkommen til dit første semester på Aalborg Universitet. Vi glæder os til at byde dig velkommen i et studiemiljø fyldt med dynamik, kreativitet og faglig fordybelse.

DIN FØRSTE STUDIEDAG ER mandag DEN 3. SEPTEMBER 2018

Vi vil gerne være med at at gøre dagen til noget helt særligt. Dagen forløber i tre etaper.

Første etape starter ved Honnørkajen i Aalborg centrum kl. 8.30, hvor Studentersamfundet er vært for fælles morgenkaffe. Til morgenkaffen vil du blive taget imod af tutorer (ældre studerende) fra dit nye studium. Efter morgenkaffen følges I i samlet flok til Aalborg Kongres & Kultur Center til den officielle velkomst - Immatrikulationen.

Immatrikulationen starter kl. 10.00 i Aalborg Kongres & Kultur Center, hvor du og dine nye medstuderende vil blive budt officielt velkommen af både rektor Per Michael Johansen, Aalborgs borgmester Thomas Kastrup-Larsen samt Studentersamfundet.

Efter den officielle velkomst vil dine tutorer følge dig og dine medstuderende til mødestedet for dit nye studie, hvor tredje og sidste etape af din studiestartsdag fortsætter med præsentationer og rundvisninger på studiet. For de studerende, der efter Immatrikulationen skal ud på campus i Aalborg Øst, kører der gratis busser i pendulfart, så længe behovet er der.

Kickstart dit studie med årets største fest

Den 7. september tilbyder Studentersamfundet en kæmpe studiestartsfest med aftensmad og billige drikkevarer. Glæd dig til godt selskab og festlig musik.

Festen starter i Gigantium kl. 17.00 for alle nye studerende og tutorer. Kl. 19.30 åbnes dørene for ældre årgange. Musikken starter kl 20.00.
 

Hvor og hvornår kan jeg købe billetter?

Du kan købe billetter til studiestartsfesten på Studentersamfundets hjemmeside. Her skal du oprette dig som bruger, efterfølgende kan du købe både billetter og medlemskab. Prisen pr. billet er 100 kr. for medlemmer og 200 kr. for ikke-medlemmer. Et medmelskab af Studentersamfundet koster et engangsbekøb på 250 kr. for hele din studietid på AAU og vil give dig en masse medlemsfordele, som du kan læse nærmere om inde på Studentersamfundets hjemmeside.

Køb billet til studiestartsfesten her

 

IT-klar til studiestart

Før du møder op til din først studiedag, er det en god ide at du er IT-klar. Se vores videoer om Wi-Fi, AAUcard, print og Moodle: 

Kom i gang med IT