AAU logo

Studiestart

Studiekort (AAUcard) for deltidsstuderende

Studiekort (AAUCARD)

Dit studiekort (AAUcard), hvor dit studienummer fremgår, fungerer under hele din studietid blandt andet som:

Du kan desuden handle med rabat i universitetets boghandel FactumBooks, og du kan købe studielitteratur med rabat i visse andre boghandler og forretninger mod forevisning af dit studiekort.

Du skal selv bestille et studiekort via UniStart. Det er vigtigt, at du bestiller kortet inden studiestart, så du har det i god tid, inden du skal til eksamen. Kortet vil blive sendt til dig med posten. Når du har modtaget kortet, skal det aktiveres, før du kan bruge det som adgangskort til bygninger og lånerkort.

Klik på linket herunder og lær mere om AAUCard, bl.a. om bestilling og aktivering.
 

læs mere og bestil aaucard

Aktiver dit studiekort til bygninger og bibliotek

Bygninger

For at du kan bruge studiekortet som adgangskort til universitetets bygninger, skal det aktiveres. Det gør du ved at kontakte det facility support team (bygningsservicekontor), som har ansvaret for den bygning, som du ønsker at aktivere dit studiekort til.
 

læs mere og Aktiver dit studiekort

 

Universitetsbibliotek

For at aktivere kortet som lånerkort til Aalborg Universitetsbibliotek (AUB), skal du kontakte biblioteket.
 

universitetsbiblioteket.

MISTET studiekort

Hvis du mister dit AAUcard, skal du hurtigst muligt henvende dig til et af de lokale facility support teams (bygningsservicekontorer) på AAU eller sende en mail til aaucard@adm.aau.dk. Husk at angive dit studienummer, hvis du henvender dig på mail.

Dit mistede AAUcard vil blive lukket, og der bestilles et nyt til dig, som bliver sendt til din adresse.

Når du har modtaget dit nye AAUCard, skal du aktivere det ved henholdsvis det relevante bygningsservicekontor og Universitetsbiblioteket.